Hotelli Varpu

Varaa majoitus Kerimäeltä kirkasvetisen Puruveden rannalta

Hotelli Varpu tarjoaa majoitusta Puruveden rannalla Kerimäellä. Hotellissa on 82 valoisaa huonetta, joista jokaisessa on järvinäköala.

Varaa huone

Hotellimme sijaitsee keskellä kauniita luontomaisemia. Marja- ja sienimetsiin sekä poluille ja laduille pääsee suoraan hotellilta. Tarjoamme myös monia harrastusmahdollisuuksia vuodenaikojen mukaan. Hotellin vieraita palvelee ravintola, joka on avoinna joka päivä. Ravintola tarjoaa aamiaista, lounasta ja à la carte -annoksia.

Kuvia Hotelli Varpun huoneista

Viihtyisät huoneet

Hotellissamme on yhteensä 82 siistiä ja hyvin varusteltua, pääosin kahden hengen huonetta, joista jokaisesta on järvinäköala Puruvedelle. Huoneiden joukossa on myös yksi saunallinen sviitti ja neljä perhehuonetta. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone. Hotellin tilava sauna ja kokoustilat ovat hotellivieraiden varattavissa. 

Lue lisää myös hotellimme ravintolasta.

Tilava sauna ja muut vuokrattavat tilat

Vuokraamme kesäkuukausina savusaunaa, johon mahtuu kerralla saunomaan 12 henkilöä. Vuokraamme myös vierasmajaa perhejuhliin, kokouksiin tai saunaillan viettoon. Vierasmajamme on 160 m²:n kelohonkamökki, jossa on kolme makuuhuonetta, yöpymistilat 6–8 henkilölle, aitokiuas-sauna, kylpytynnyri, takkahuone ja terassi.


Yrityksille tarjoamme monenlaisia kokoustiloja – haluttaessa myös kokoustarjoiluineen. Pystymme myös järjestämään monenlaista ohjelmaa esimerkiksi työyhteisön yhteisiin virkistyspäiviin. Päivän ohjelmaan voi kuulua esimerkiksi patikointia, melontaa tai ohjattua liikuntaa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään tiloihin ja virkistyspäiviin liittyvissä kysymyksissä.

Kysy lisää

Yhteydenottopyyntö

* Pakolliset kentät

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse